Selección Idioma castellano Selección idioma english Selección idioma deutsch
La nostra cooperativa Producció Ecològica Els nostres productes On comprar els nostres productes Contactar amb ecoilla


Pollastre ecològic: alimentat a base de cereals i pastures. Té una edat mínima de 81 dies al arribar al consumidor.
Gallina ecològica: alimentada a base de cereals i pastures
Faraona ecològica: alementada a base de cereals i pastures
Hi ha dos tipus de me en funció del pes i de l’alimentació: me de llet i el me pasqual. El preu és segons la temporada (estiu o hivern).

Me de llet ecològic: Menys de 6 kg de canal i un màxim de 45 dies de vida. S’ha alimentat bàsicament de llet ecològica de la seva mare.
Me petit ecològic: De 6 fins a 9 kg de pes en canal i amb un màxim de 90 dies de vida. L’alimentació ha estat a base de pastures i una mescla de gra ecològic.
Me pasqual ecològic: Mens de 9 a 13 kg. Són animals amb més de 90 dies de vida i amb un rendiment de carn més alt.
Ovella ecològica: És difícil especificar el pes i l’edat; però és possible satisfer els desitjos del client.

Porcella ecològica: Hi ha diferents tipus de producció en funció de les races emprades a les explotacions. Tota porcella s’alimenta un mínim de quaranta dies de llet de la mare. Els animals i les seves mares es troben en extensiu, gaudint d’un màxim de benestar animal. N’hi ha de tres tipus: de menys de 6 kg, de 6 a 9 kg i de 9 a 12 kg.
Porcella negre: És una porcella de pare i mare de raça negra mallorquina. Es pot elegir entre porcella de llet de menys de 6 kg de canal i porcella petita de 6 a 9kg de canal
Porc ecològic: Porcs alimentats amb cereals, lleguminoses i diverses hortalisses produïdes segons la normativa ecològica.
Vedella ecològica: Producció de dos tipus de vedelles, menor de 12 mesos i menor de 24 mesos. Es troben en extensiu amb un màxim de 5 vedelles per hectàrea i s’alimenten de farratges, pastura i mescla de gra ecològic.
Logo ecoilla